Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HTC One Max fiyat ve özellikler – İnceleme
1382647130_basliksiz-1.jpg

HTC’nin amiral gemisi telefonu olarak geçtiğimiz günlerde tanıtılan HTC One Max 5.9-inç ekranıyla Full HD çözünürlüğüyle dikkat çekiyor. Super LCD3 ekranın yanı sıra 1.7GHz dört çekirdekli Snapdragon 600 işlemcisi de HTC One Max’ın performansını belirleyen çip setimiz olacak. HTC One modeli olan bir önceki amiral gemisi modelinde de olan Adreno 320 grafiklerine sahip olacak.

1382647093_htc-one-maxvergesuperwide.jpg

İki kelime Odyssey ve Iliad teknik olarak şiirler. HTC One Max’ın bu zamana kadar gelen akıllı telefonlar arasında teknik olarak şiir tadında bir telefon olduğunu iddia ediyorum. Bu benzetme ilk başta garip gelebilir ancak telefonu elinize aldığınızda bana hak vereceksiniz.

Çoklu mikrofonlar, 3G ve 4G bağlantısı ve tasarım olarak başarılı bir telefon. Ancak bundan biraz daha fazlası var. HTC One ailesinin yeni üyesi olan telefon Samsung Galaxy Note 3 ve Sony Xperia Z Ultra’ya oranla en ağır telefon. Ayrıca o telefonlar gibi çekici bir elektronik kalemi bulunmuyor. HTC’nin bu modelde gizli silahı alt kısmında bulunan parmak izi okuma sensörü.

1382647142_z710-140735vsvergesuperwide.jpg

HTC One ile gelen söylenti, 8 ay sonrasında tanıtılan model ile geldi ancak geç sayılmaz. Sizce HTC One Max en iyi Android telefon mu olacak yoksa ekstra büyük ekranı bu ünvanın önünde bir engel mi olacak? Galaxy Note 3, 5.7 inç ekrana sahip olmasına rağmen büyük ekranına bir çok olumsuz eleştiri alabiliyor. HTC One Max’ın da dezavantaj olarak görülebilecek tek özelliği bu olacak.

teknolojioku.com
f8r22tkp.png
Ara
samsung galaxy ve nokia lumia daha iyi diye düşünüyorum..paylaşım için teşeşkkürler..
       ap9vdgz2.png
                          Önemli Konular
Önemli Konuları Renklendirme
Siteye Duyuru Yapma

Ara

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping