Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Qualcomm, kağıttaki çizimi eş zamanlı olarak tablete aktaracak!
#1
1389013177_basliksiz-1.jpg

Tüm dünyanın çok yakın takip ettiği, yarın milyonlarca kullanıcının ziyaretine açılacak CES 2014'ün en ilgi çekici şirketlerinden birisinin de Qualcomm olması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde yeni nesil işlemcisi Snapdragon 805'ün yeteneklerini yayınlanan demo videoları ile birlikte sizlere sunmuş, kullanıcıların kafalarındaki merakları bir nebze de olsa gidermiştik.

Qualcomm'un CES'te tanıtmasını beklediğimiz bir diğer yeniliği ise Ultra Sound NotePad adını verdiğimiz kağıt çizimlerinin eş zamanlı olarak tablete yani dijital ortama aktarılması olacak. Bu teknoloji geçtiğimiz aylarda geliştirilen özel bir tablet prototipi ile test ediliyor, kullanıcılara geçtiğimiz günlerdeki video ile ilk defa sunulmuştu.

1389012746_qualcommpapertotab800.jpg

Qualcomm, yeni nesil işlemcisi Snapdragon 805'ün yeteneklerini de kullanarak dijital kalem ile yaratılan ultrasonik seslerin kağıt ortamında yapılan dalgaların eş zamanlı olarak gönderilmesiyle birlikte ortaya çıkan bu teknolojiye geleceğin projesi olarak bakılıyor.

teknolojioku.com
       ap9vdgz2.png
                          Önemli Konular
Önemli Konuları Renklendirme
Siteye Duyuru Yapma


                                               
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi


10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping