Konuyu Oyla:
  • Toplam: 5 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apple'dan bir ilk daha geliyor!
#1
1390817700_basliksiz-1.jpg

Dünyanın en değerli şirketi şu sıralar yepyeni bir projenin üzerinde son rütuşlarını tamamlıyor. Şirketin 'İnternet yazılım ve servisler' bölümünün başkan yardımcısı Eddy Cue yaptığı açıklamada tüm dünyada güvenlik açısından eksikliği hissedilen, yeni bir mobil ödeme sistemi üzerine çalıştıklarını duyurdu.

Bildiğiniz üzere bu işi yapan Paypal ve Square gibi çok güçlü iki firma halihazırda sektörün kaymağını yiyor. Dünyanın en değerli şirketinin iki şirkete dev bir rakip olarak sahalara çıkması bekleniyor. Geçtiğimiz yılın istatistiklerini de veren Apple, 2013 yılında 575 milyon hesap tarafından milyonlarca film, müzik ve uygulamaların satışı için kullanıcıların kredi kartını kullanmaktan çekinmediklerini dile getirerek, kendilerine olan güveni bir kez daha vurgulamış oldu.

1390817750_apple-mobile-payment-1.jpg

Seçkin teknoloji sitesi Mashable'ın iddiasına göre, Apple’ın nasıl bir strateji izleyeceği henüz kestirilemiyor fakat ancak Google’ın başarısızlıkla sonuçlanan mobil cüzdan benzeri bir uygulama geliştireceği tahmin ediliyor. Hep birlikte ilerleyen günlerde dünya devinin yeni mobil ödeme sistemini tanıyacağız.

teknolojioku.com
       ap9vdgz2.png
                          Önemli Konular
Önemli Konuları Renklendirme
Siteye Duyuru Yapma


                                               
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi


10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping