Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Havacılık İngilizcesi için En Etkili Adresiniz
5jtanl.jpg

Avitaion English Center Dil Kursları, dil eğitimindeki kavram karmaşasında, öğrenim esnasında oluşabilen karmaşayı ve değişkenliğin yol açtığı etmenleri aradan çıkarmak amacıyla bir program sunarak İngilizce dilini öğrenmek isteyen kişilere düzgün bir eğitim süreci geçirmelerini hedeflemektedir.

İlk başta hitap ettiği kurum taleplerine dair yapılacak programların akışı, ihtiyaçları olumlu tepkiler alan Avitaion English Center Dil Okulları, kesin adımlarla ilerlediği yolda alakalı kurumların yabancı dil eğitiminde kurumsal ve belgeli bir firma olma seviyesine gelmiştir.

Öğretim için devam ettiği sektörde farklı bölümlerde ilk tercih haline üst düzeyde devam ettiği eğitimler, şahısa özgü programlama eğitimleri veya en çok 6 kişilik şubelerde gösterilen öğretimler başlangıç İngilizce'sidir.

AEC Dil kursları; eğitim farkıyla, öğrenim aşamasındaki kişilere enson düzende yabancı dil bilgilerini muhteşem şekilde başarıya ulaşmasını sağlamak amacıyla öğrenmeleri gereken her şeyi aktarmaya devam etmektedir.

Öğrenim süresi boyunca alanında uzman bir kadro tarafından, İngilizce eğitiminde başarmanın başlıca etkenin öğretmen olduğunun farkında olan AEC İngilizce Dil Okulları, bu doğrultuda fedakar ve sorumlu bir şekilde davranmaktadır. Kurumlara ve kişilere özel programlar uygulayarak istenilen zaman içerisinde en iyi şekilde yabancı dil öğrenimi için hazırlanan programlar da öğrencilerin en üst düzeyde eğitimlerini tamamlamasını amaç edinen Avitaion English Center İngilizce Dil Okulları, etkili ve kalıcı bir şekilde hizmet sunmaktadır.

Avitaion English Center Dil kursları, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve bunun yanında ‘12 Tüketici Kalite Ödülü almaya hak kazanarak verdiği ingilzice eğitimlerin kalitesini belgelendirmiş ve bunun yanında İngilizce Kursu alanındaki kurumsallığını, özenini, istikrarlılığını ispat etmiştir.
dilokullari, proud to be a member of DestekForumu since May 2013.
Ara

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping