Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HTC One M9 inceleme
htc-one-m9.jpg
Tayvan merkezli HTC'nin Android kullanıcılar arasındaki yeri bambaşkadır. Bunun sebebi ise HTC'nin Google ile ortaklaşa ilk Android telefon G1'i üretmesidir. HTC, Palm ve Windows Phone işinde önemli ürünler ortaya koydu ve asıl sıçrayışını ise 2009 yılında Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional işletim sistemini kullanan ve daha sonra Android'te kurulabildiğimiz HTC HD2 ile yaptı.

1432809191_tmobile-htc-g1-dream.png
Daha sonra Android işletim sistemli telefonlar üreten HTC'nin dünyanın en ünlü ses firması Beats ile ortaklığı inovatif ürünlerin ortaya konulmasını sağladı. HTC, Şubat 2012'de One X ile Android ekosisteminin hem malzeme kalitesi, hem tasarım hem de performans anlamında en iyi ürünlerinden birini ortaya koydu. Telefonun tek sorunu ise oldukça fazla ısınan ve güç tüketen Nvdia Tegra 3 platformunu kullanmasıydı.
1432809360_htc-one-x-1.jpg
One X'ten tam 1 yıl sonra HTC, One (M7) ile yapılan tüm eleştirlerin önüne geçmeyi başardı. HTC One M7 ile malzeme kalitesi ve işçilik anlamında o dönemde yapılmayanı yaparak birçok kullanıcın aklını çeldi. HTC 2014'teOne M8 ve bu yıl Şubat ayında yapılan Dünya Mobil Kongresinde bu gün incelemesini yapacağımız One M9'u tanıttı.
1432809705_onem9444.0.jpg
Dilerseniz her zaman olduğu gibi telefonun teknik özelilkleri ile incelememize başlayalım...
HTC One M9 Teknik Özellikler
Ekran Özellikleri
5 inç, 1920x1080 piksel çözünürlükte 441 ppi LCD3 ekran Gorilla Glass 4 ekran koruma
İşlemci
Qualcomm Snapdragon 810
Quad-core 1,56 GHz A57, Quad Core 1,5 GHz A53 çekirdeği, 305 GHz hızında Adreno 430 Grafik Birimi
Ram Kapasitesi
3GB Ram
Kamera
Arkada 20,2 megapiksel 4K 30 kare/saniye, FullHD 60 kare/saniye,  video kayıt
Toshiba T4KA7 sensor, Önde 4 megapiksel Full HD 30 kare/saniye Kayıt 
Hafıza 
32 GB
Micro SD Desteği
Var 128 GB Kadar Micro SD
Pil Kapasitesi
2840 Mah
İşletim Sistemi